Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مدیترانه» دومین ساخته بلند هادی حاجتمند و تهیه‌کنندگی رشید حاجتمند با درون‌مایه اجتماعی داشته با تازگی در سینماهای کشور اکران خود را آغاز کرده است.

خبرگزاری میزان - فیلم سینمایی ۱۲۵ دقیقه‌ای «مدیترانه» به کارگردانی هادی حاجتمند؛ نویسندگی صابرالله دادیان و تهیه‎کنندگی رشید حاجتمند که در سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر و در بخش شاخه‌های زیتون «پنجره‌ای به تحولات روز جهان اسلام» به نمایش درآمد به تازگی اکران خود را در سینما‌ها شروع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم جایزه بخش تجلی اراده ملی در جشنواره ملی فیلم فجر را از آن خود کرده است. در خلاصه داستان فیلم سینمایی مدیترانه آمده است: «واقعا میشه از تو دل یه حادثه یه نفر زنده بیرون بیاد و قصه‌ش رو تعریف کنه؟».

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

مهراوه شریفی‌نیا، پوریا پورسرخ، بهرنگ علوی، قاسم زارع و علیرضا اسحاقی از جمله بازیگران این فیلم هستند. مهراوه شریفی نیا و پوریا پورسرخ که تجربه همکاری با یکدیگر را در سرالی «روز حسرت» و «کیمیا» داشتند باز هم در فیلم سینمایی «مدیترانه» در کنار هم به ایفای نقش پرداختند. این فیلم با نگاهی به معضلات روز جامعه، نبرد مدافعان حرم را به تصویر می‌کشد و در ایران و سوریه جلوی دوربین رفته است. «مدیترانه» همچنین با موضوع آب در سوریه و منطقه مرتبط است و سکانس‌های شهری ین فیلم در شهر زادگاه کارگردان مشهد مقدس و سکانس‌های دیگر آن در کشور سوریه فیلمبرداری شده است.

هادی حاجتمند فارغ‌التحصیل دوره عالی سینما از دانشگاه هنر است. وی کارش را از سال ۱۳۷۸ با ساخت فیلم کوتاه آغاز کرد و در این سال‌ها ۴۵ فیلم مستند را کارگردانی کرده است. حاجتمند را با فیلم سینمایی «اشنوگل»، اثری درباره شهدای غواص شناختند و «مدیترانه» تجربه‌ای متفاوت از هادی حاجتمند را عرضه کرد. این کارگردان در ایام کرونا بار دیگر فیلم را اصلاح رنگ، تدوین و صداگذاری کرد و نسخه اکران شده در سینما‌ها با نسخه جشنواره جهانی فجر متفاوت است. این کارگردان بازخورد‌های جشنواره جهانی فیلم فجر را بی‌نظیر توصیف کرده و می‌گوید: خیلی از بازخورد‌های جشنواره خوشحالم به این خاطر که آنجایی که مخاطب باید پیام فیلم را دریافت کند، دریافت کرده است. عمدا نام این فیلم را «مدیترانه» گذاشتیم به این خاطر که این فیلم رسما از چهارچوب مرز‌های کشورمان رد شده و دوست داشتم مخاطب غیرایرانی هم فیلم را ببیند و پیام آن را دریافت کند.

وی درباره دلایل انتخاب بازیگران فیلم می‌گوید: معیار اصلی من برای انتخاب نقش‌ها بازی خوب بازیگران بوده است. مهراوه شریفی‌نیا در این فیلم بازی‌ای دارد که باید قائم بر خودش بتواند بازی را دربیاورد و پورسرخ و علوی هم به نحوی دیگر متفاوت هستند. معتقدم هر سه بازیگر «مدیترانه» بهترین بازی‌های خود را در فیلم داشتند.

پوریا پورسرخ درباره نقش و موضوع فیلم می‌گوید: «مدیترانه» روایت‌گر داستانی خانوادگی در بستر جنگ است و به حواشی مثبت و منفی آن می‌پردازد. به نظرم فیلم خوب و محترمی است و مهم‌ترین ویژگی این آن است که دوستان خوبم، مهراوه شریفی‌نیا، بهرنگ علوی و حاجتمند در این فیلم حضور داشتند. بهترین و لذت‌بخش‌ترین قسمت حرفه ما دیده شدن است و نقطه نظرات منفی و مثبت در جای خود محترم است.

بهرنگ علوی هم از دیگر بازیگران فیلم می‌گوید: زمانی که فیلمنامه را می‌خواندیم و دورخوانی داشتیم تصمیم گرفتیم نقش صمدی که من بازی می‌کنم را کمی تغییرات دهیم و این محصول تفکر جمعی با حضور کارگردان فیلم بود. این نقش سومین کاراکتر آقازاده‌‎ای بود که در سینما کار می‌کردم و باید تلاش می‎کردم شبیه به دو کاراکتر «لانتوری» و «ژن خوک» نشود. به همین خاطر کمی تغییرات دادم و بازخورد خوبی در جشنواره جهانی فیلم فجر از طرف مخاطبین داشتم و خودم هم فیلم را خیلی دوست داشتم.

«مدیترانه» با سوژه داستانی اجتماعی و جنگی خود و روایت جذاب با لوکیشن‌های متنوع و بازی بازیگران می‌تواند یکی از گزینه‌های خوب برای جذب مردم و علاقه‌مندان سینما باشد. تجربه نشان داده فیلم‌هایی در ارتباط جنگ و پرداخت بی‌طرفانه و جذاب در همه برهه‌ها می‌تواند با مخاطبان ارتباط خوبی برقرار کند. این فیلم که روایتی نادیده از مدافعان حرم را روایت می‌کند در جشنواره جهانی هم مورد استقبال مخاطبان غیر ایرانی قرار گرفته بود.

عوامل فیلم سینمایی مدیترانه عبارتند از:کارگردان: هادی حاجتمند، تهیه‌کننده: رشید حاجتمند، مدیر تولید: محمد حسین غفرانی، مدیر تولید بخش جنگی: هاشم مسعودی، نویسنده: صابر الله دادیان، تدوین: مهدی سعدی، مدیر فیلم برداری: علی عظیم زاده طهرانی، مدیر صدابرداری: محسن طیبی، موسیقی: حبیب خزائی‌فر، طراح چهره پردازی: محمدرضا قومی، طراحی و ترکیب صدا: محمد حسین ابراهیمی، طراح صحنه: مهدی آفتابی، طراح لباس: سهیلا جوادی، مدیر جلوه‌های ویژه: حمید رسولیان، طراح جلوه‌های بصری: حسن پیله‌ور، طراح گرافیک: محمد روح‌الامین، عکاس: حمیدرضا سادات فاطمی، مشاور رسانه‌ای: مهرداد معظمی، روابط عمومی: محمود سعیدی مقدم.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران مهراوه شریفی نیا جشنواره جهانی هادی حاجتمند فیلم سینمایی فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۰۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم از به نتیجه رسیدن مسیر دسترسی تقاطع مدافعان سلامت به مسجد جمکران در ابتدای تابستان ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: با توجه به مکان و شرایط دشوار اجرای این پروژه، ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری برای پیشرفت کار انجام شد.

علیرضا رشیدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به تکمیل تقاطع مدافعان سلامت اظهار کرد: تکمیل مسیرهای دسترسی این تقاطع در دستور کار شهرداری قم قرار دارد.

وی افزود: در ساخت مسیرهای دسترسی تقاطع غیرهمسطح مدافعان سلامت با توجه به شرایط محل این پروژه که حالت سنگی دارد، پیمانکار و مدیریت شهری قصد داشتند برای برداشت و کوه‌بری از انفجار استفاده کنند اما با توجه به مشکلاتی که برای لوله انتقال آب و شبکه‌های برق ایجاد می‌شد این کار صورت نگرفت.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: به همین دلیل از چکش‌های مکانیکی استفاده شد و سال گذشته به جز روزهایی که شرایط جوی مناسب نبود، پیمانکار در همه ایام سال در آنجا مشغول کار بود.

رشیدی‌نژاد ادامه داد: مسیر دسترسی تقاطع غیر همسطح مدافعان سلامت از پروژه شاخص در زمینه انجام عملیات عمرانی است بود، چراکه نزدیک به ۳۵۰ هزار متر مکعب کوه‌بری برای اجرای و پیشبرد کار صورت گرفت و پروژه‌ای است که کمک به سزایی به مسائل ترافیکی می‌کند.

وی تصریح کرد: شهرک قدس و مسجد جمکران نقاط شاخصی در این پروژه است که به یکدیگر متصل شده و این طرح روی بلوار غدیر نیز تأثیرات شاخصی می‌گذارد؛ همچنین بلوار شهید صدوقی و شهید آوینی نیز می‌تواند به این قسمت از شهر مرتبط شود.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم با اشاره به اتمام این پروژه در خرداد یا تیر سال ۱۴۰۳ افزود: یکی دیگر از پروژه‌های در دست اقدام، احداث مسیرهای دسترسی تونل غدیر به بلوار پیامبر اعظم در سطح منفی دو است.

رشیدی‌نژاد تاکید کرد: این قرارداد با سازمان توسعه و عمران بسته شده و در حال اجرا است. بخشی از کار انجام شده است و بخشی به تکمیل تملک نیاز دارد که منطقه یک شهرداری قم در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: برنامه این است که تا پایان سال ۱۴۰۳ این رمپ و لوپ به شبکه ترافیکی متصل شود که تأثیر قابل توجهی بر ترافیک هسته مرکزی شهر قم دارد.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم گفت: تقاطع نیک‌اندیش نیز با پیشرفت ۵۰ درصدی در حال فعالیت است که مناطق دو و چهار را به یکدیگر متصل می‌کند و بخشی از ترافیک بلوار غدیر را به سمت جاده اراک و کمربندی امام علی (ع) هدایت خواهد کرد.

کد خبر 749941

دیگر خبرها

  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟