Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@14:16:55 GMT

/ در سینما و تئاتر چه خبر است؟/

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۲۲۹۹۱

تدارک تولید فیلم سینمایی «مدیترانه»، جدیدترین خبر از فیلمبرداری فیلم علی هاشمی، نقد و بررسی فیلم جوزانی و اجراخوانی دو نمایش از وودی آلن از جمله خبرهای سینما و تئاتر است.

فیلم سینمایی «مدیترانه» به کارگردانی هادی حاجتمند به زودی جلوی دوربین می‌رود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فیلم، پیش تولید فیلم سینمایی «مدیترانه» به کارگردانی هادی حاجتمند از چندی پیش آغاز شده و گروه تولید این فیلم در حال حاضر مشغول انتخاب بازیگران و عوامل پشت دوربین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس برنامه ریزی های انجام گرفته، فیلمبرداری این فیلم از 20 مرداد آغاز خواهد شد.

تاکنون از میان بازیگران حضور مهراوه شریفی نیا، بهرنگ علوی و پوریا پورسرخ در «مدیترانه» قطعی شده است.

«مدیترانه» به نویسندگی صابر الله دادیان مضمونی اجتماعی دارد و با حال و هوای آثار قبلی حاجتمند تفاوتهایی دارد. 

فیلمبرداری «مدیترانه» در ایران و سوریه انجام خواهد شد.

«مدیترانه» دومین فیلم بلند سینمایی هادی حاجتمند پس از «اشنوگل» محسوب می شود.

رشید حاجتمند تهیه کنندگی «مدیترانه» را بر عهده دارد 

جدیدترین خبر از تجربه کارگردانی علی هاشمی 

فیلمبرداری فیلم سینمایی "زعفرانیه ١٤ تیر" با نام قبلی "بازی آخر" به کارگردانی سید علی هاشمی و تهیه کنندگی سلیمان علی محمد به تازگی در تهران آغاز شده و تا کنون ده درصد از فیلم جلوی دوربین رفته است.

"زعفرانیه ١٤ تیر " اولین تجربه سیدعلی هاشمی در مقام کارگردان است.
مهدی هاشمی- هنگامه قاضیانی- مسعود رایگان- نازنین بیاتی و لیندا کیانی بازیگران این فیلم هستند.
سایر عوامل عبارتند از :نویسنده : جابر قاسمعلی ،مشاور کارگردان : کمال تبریزی ، مدیر فیلمبرداری : علیرضا برازنده ، تدوین : سارا آهنی ، صدابردار : کامران کیان ارثی ، طراح گریم ، سودابه خسروی ، طراح صحنه : رضا دین محمدی ، طراح لباس : شکوفه هاشمیان ، مدیر تولید : حسین فیض آبادی ، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز : ایما استمراری ،  منشی صحنه : غزل رشیدی ، مدیر تدارکات : محسن ظفری ، عکاس : زهرا مصفا ، ساخت فیلم پشت صحنه : مانی قدرت نما ، مشاور رسانهای : نگین موسوی
در خلاصه داستان آمده است : تو شروع کردی ... اما من تمومش می کنم...

نقد و بررسی فیلم جوزانی 

فیلم سینمایی «پشت دیوار سکوت» جدیدترین اثر «مسعود جعفری جوزانی» در ساعت 17 روز یکشنبه 14 مرداد ماه در سالن آفتاب تالار ایوان شمس تهران به نمایش درمی‌آید و نقد و بررسی حقوقی و اجتماعی می‌شود.
فیلم سینمایی «پشت دیوار سکوت» جدیدترین اثر «مسعود جعفری جوزانی» ملتهب‌ترین درام افشاگرانه، به تهیه کنندگی «فتح‌الله جعفری جوزانی» و «محمد خزاعی» و محصول مؤسسه تصویر شهر، با همکاری مؤسسه سینمای «جوزان فیلم» و «انجمن احیاء ارزش‌ها» و همچنین با حضور بازیگران و عوامل آن، استادان دانشگاه و صاحب‌نظران حقوقی و اجتماعی؛ در ساعت 17 روز یکشنبه 14
مرداد ماه جاری در سالن آفتاب تالار ایوان شمس تهران به نمایش درمی‌آید و تمام عواید آن به بیماران مبتلا به ایدز اختصاص می‌یابد. تالار ایوان شمس تهران در بزرگراه جلال آل احمد (شهید گمنام)، ابتدای بزرگراه کردستان واقع شده است.
پس از اکران فیلم سینمایی «پشت دیوار سکوت»؛ جلسه نقد و بررسی آن با حضور تعدادی از استادان دانشگاه و صاحب‌نظران حقوقی و اجتماعی از جمله؛ «جوادطوسی» منتقد، نویسنده و وکیل دادگستری، «پروین افسر کازرونی» رئیس اداره کنترل ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت، «تهمورث بشیریه» عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیرعامل انجمن حقوق‌شناسی، «احمد حاجبی» مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، «هما داودی گرمارودی» عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و عضو هیئت امناء انجمن حقوق‌شناسی و «علی صابری» وکیل دادگستری و عضو پیشین شورای اسلامی شهر تهران برگزار می‌شود.
«پشت دیوار سکوت» که به زودی توسط پخش «جوزان فیلم» در گروه سینمایی «آزادی» روی پرده می‌رود؛ برای نخستین بار در بخش «مسابقه سینمای ایران» (سودای سیمرغ) در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر روی پرده رفت.
در فیلم سینمایی «پشت دیوار سکوت» که مضمونی اجتماعی دارد؛ تعدادی از بازیگران سینمای ایران از جمله؛ سحر جعفری جوزانی، رؤیا تیموریان، امین تارخ، پرویز پورحسینی، فریبا متخصص، آرمان درویش، مهدی احمدی، بهزاد فراهانی، شقایق فراهانی، حسین پاکدل، سیما تیرانداز، سیامک صفری، محمدرضا شریفی نیا، سمیه نجومی، سودابه گودرزی، لی‌لی فرهادپور، احسان امانی،میلاد یزدانی، حمید متقی، یاسمین پازوکی، شکراله حسنی، فرشته گلچین،فرهاد ملوندی، سعید دلیری، فرانک کوشافر، فاطمه صالحی شهرابی، نجمیهآقاباباگلی، میلاد یزدی، علی کامیار، الهام پورشیرمردی، منا عامری، سعیده بت‌فریب و زهرا حسینی به ایفای نقش می‌پردازند.
تعدادی از عوامل فیلم سینمایی «پشت دیوار سکوت» عبارتند از: کارگردان:مسعود جعفری جوزانی، نویسندگان فیلمنامه: سحر جعفری جوزانی و مسعود جعفریجوزانی، مدیر فیلمبرداری: حسن کریمی، مدیر هنری: مجید میرفخرایی، طراح چهره‌پردازی: مهین نویدی و دانیال حقیقت، صدابردار: آرش برومند، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان: شهرام کیور، آهنگساز: بهزاد عبدی،صداگذار: حسین مهدوی، انتخاب بازیگر: امین تارخ، مدیر تولید: مرتضی متولی، جانشین تولید: کامیاب متولی، مدیر هماهنگی: سعید دلیری، عکاس:
کوروش پیرو، فیلمبردار پشت صحنه: مهدی حاجی‌یوسف، مشاور رسانه‌ای: منصور جهانی، نورپرداز: سعید براتی، طراح لباس: مینا سلیمی، تهیه‌کنندگان: فتح‌الله جعفری جوزانی و محمد خزاعی، محصول مؤسسه تصویر شهر.

 

سومین برنامه «لیتراما» در مکتب تهران

سومین برنامه «لیتراما» به اجراخوانی دونمایش از وودی آلن اختصاص خواهد داشت.

روابط عمومی گروه اجرایی اعلام کرد که دو نمایش «مرگ در میزند» و «قصه کوتاه آقای بزرگ» نوشته وودی آلن با طراحی و کارگردانی شیوا اردویی به زبان انگلیسی اجراخوانی خواهند داشت.

در این دو اثر که در روز شنبه سیزدهم مرداد 1397 در دوسانس 19:30 و 21 اجرا می شوند بازیگرانی همچون محمد سعیدی، مانوش مجدزاده و شایان دیلمقانی نقش خوانی خواهند کرد.

از علاقمندان به آثار وودی آلن و همچنین دانشجویان و هنرآموزان زبان انگلیسی دعوت میشود تا از این اجراها دیدن کنند.

علاقمندان می توانند برای تهیه بلیت سومین برنامه «لیتراما» به سایت تیوال مراجعه کنند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۲۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران

عصر ایران - شاید کمتر از یکماه پیش که خبر اکران نزدیک مست عشق در رسانه‌های سینمایی مطرح شد، کمتر کسی پیش‌بینی چنین موفقیتی در گیشه سینمای ایران را برای این فیلم متصور می‌شد.
مست عشق، در اولین روز فروش رکورد بالاترین فروش روز اول سینمای ایران را شکست. پیش از این، بالاترین فروش روز اول سینما در روز تعطیل 2 میلیارد و 300 میلیون تومان بود و در روز غیر تعطیل یک میلیارد و 300 میلیون تومان. اما روایت زیبای شمس و مولانا در اولین روز اکرانش که در یک روز غیر تعطیل رخ داد، این دو رکورد را یکجا شکست و به عدد اعجاب انگیز و بی سابقه 3 میلیارد و 500 میلیون تومان در روز اول اکران رسید.


مست عشق در حالی توانست با 50 هزار مخاطب در روز نخست به این رکورد برسد که پیش از این، تنها فیلم‌های کمدی توان صدر نشینی داشتند و حتی نزدیک شدن به این اعداد برای فیلم‌های غیرکمدی بیشتر شبیه رویا بود.

در حالیکه از اوایل اسفندماه سال گذشته، شایعات پراکنده درباره اکران نوروزی این فیلم در محافل سینمایی مطرح می شد، به یکباره و به دلایل نامشخص (و البته مشخص!) از گردونه اکران نوروز کنار رفت و زمزمه این شایعات از اکران نوروز به اکران عید فطر تبدیل شد. اما عدم اکران این فیلم در عید فطر باز هم بر حواشی نه چندان کم این فیلم افزود تا آنکه عوامل تولید فیلم با رونمایی از موسیقی تیتراژ فیلم با صدای علیرضا قربانی خبر از اکران فیلم در هفته پس از عید فطر دادند اما این خبر نیز نقطه پایان حواشی تمام نشدنی این فیلم نبود چراکه در فاصله یک روز تا شروع اکران، روابط عمومی فیلم خبر از تعویق اکران فیلم به دلایل فنی و آماده نبودن فیلم داد که همین موضوع با توجه به زمان طولانی تولید فیلم، بر حواشی آن بیش از پیش افزود و گمانه‌زنی‌های درخصوص فشار سازمان سینمایی برای انجام اصلاحات در فیلم و مقاومت گروه سازنده در مقابل این درخواست را رقم زد.

به هر روی این فیلم پس از یک هفته تأخیر اعلام شده از تاریخ پنجم اردیبهشت ماه در حالی وارد گردونه رقابت اکران شد که دو فیلم کمدی پر قدرت همچون سالهای اخیر سینمای ایران در این عرصه در حال یکه‌تازی بودند و کمتر کسی شانسی برای مست عشق در رقابت با این کمدی‌ها قائل بود؛ تمساح خونی که به تازگی رکورد رسیدن به فروش یک میلیارد تومان در ۴۰ روز را از آن خود کرده بود و سال گربه که در اولین هفته اکران خود رکورد فروش اولین روز، سه روز اول و هفته اول فیلم‌های سینمایی را بدست آورده بود.

اما پیش‌فروش پانصد میلیون تومانی در اولین روز آغاز پیش فروش و در فاصله سه روز مانده تا شروع اکران فیلم، زنگ خطری جدی برای فیلم‌های رقیب بود که این بار با حریفی دست و پا بسته رو به رو نخواهند بود.

استقبال از پیش فروش فیلم چنان زیاد بود که بسیاری از سینماهای کشور از بامداد روز چهارشنبه، اکران فیلم را با سانس‌های فوق‌العاده آغاز کردند. اتفاقی که سالها بود برای فیلم‌های غیر کمدی در سینمای ایران تبدیل به رویا و آرزو شده بود.

مست عشق در زمان انتشار این گزارش، فروش 28 میلیارد تومان در فاصله تنها ۵ روز از شروع اکران را پشت سر گذاشته و تمامی رکوردهای سینمایی را از آن خود کرده است.

استقبال بسیار زیاد مخاطبان از فیلم، سالن‌های پر از تماشاگر در تمامی سانس‌ها از سانس‌های اصطلاحاً مرده ساعت ۱۳ و ۱۵ عصر تا سانس‌های فوق‌العاده‌ی بعد از نیمه شب، همگی نشان از علاقه بینندگان و به دست گرفتن نبض مخاطب توسط این فیلم دارد. موضوعی که برای نخستین بار در تاریخ سینمای ایران توسط یک فیلم آن‌ هم با حال و هوای عشق و حول زندگی شاعران و اسطوره های ادبی ایران زمین شکل گرفته است.

تشویق‌های مردم در انتهای فیلم در سالن‌های سینما، همخوانی ترانه علیرضا قربانی با شروع تیتراژ پایان فیلم در سالن‌ها، تقاضای بلیت برای نشستن بر روی زمین در حالی که ظرفیت سالن‌ها تکمیل شده است و به اشتراک گذاشتن لحظاتی از فیلم با دیالوگ‌های شمس و مولانا در این فیلم در شبکه‌های اجتماعی توسط مخاطبان، همه و همه در حالی رخ ‌می‌دهد که این اتفاقات را تنها و تنها در ایام رونق و شکوه جشنواره‌ فیلم فجر سال‌های دور شاهد بودیم.

از سوی دیگر اقبال منتقدان و اهالی سینما نسبت به این فیلم نیز در نوع خود جالب توجه و حائز اهمیت است. گویی برای اولین بار در تاریخ سینمای ایران، گروهی دست به تولید فیلمی زده‌اند که توانسته توجه همزمان مخاطبان عام و منتقدان خاص‌اندیش و نکته‌سنج سینما را جلب نموده و در یک نقطه مشترک به هم برساند؛ اینکه با فیلمی خاص، با قصه‌ای جذاب و روایتی پر کشش همراه با تولید و پروداکشن قابل قبول مواجه هستیم.

بدون شک دستیابی به چنین ترکیبی از رضایت قاطبه مخاطبان در این فیلم می‌تواند، راهنمای سایر تهیه‌کنندگان و کاگردانان سینمای ایران برای تولید بیشتر آثاری از این دست و در نهایت، نیل به هدف اعتلای سینمای ایران باشد و در حالی که در سالهای اخیر، نگاه تجاری حرف نخست را در سینمای ایران زده و تفکر سنتی بر این اعتقاد بوده است که تنها فیلم های طنز قابلیت اقبال عمومی را دارد، مست عشق می‌تواند مسیر جدیدی را در تاریخ سینمای ایران باز نماید.

 ادبیات کهن پارسی، سرشار از قصه های جذابی است که با بروز و ظهور پدیده هایی همچون مست عشق، فضای سرمایه گذاری برای تولید بیشتر آثاری از این دست که به نوعی ادای دین به فرهنگ و ادب و تاریخ و تمدن ایران و اعتلای آن است را بیش از پیش تسهیل خواهد نمود و البته باید این نکته را نیز بپذیریم که اقبال عمومی مخاطبان به آثار کهن ایرانی از جمله حکایت مولانا و شمس در مست عشق یک پیام روشن دارد و آن هم تغییر ذائقه مخاطب است.

اگرچه شاید برای پیش‌بینی سقف فروش مست عشق و حد نهایی اقبال مخاطبان به این فیلم کمی زود باشد، اما مسیر پیش‌رو و میزان فروش این فیلم تا این لحظه، نشان از تداوم این اشتیاق مردم نسبت به فیلم و شکل‌گیری عصر جدیدی در سینمایی ایران دارد که در آن عمق و اندیشه آثار سینمایی حرف اول را خواهد زد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟ «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست هستی تا سرمستی؛ به بهانه فیلم «مست عشق»

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه «قرار» از شبکه تهران
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد/ سینما و تئاتر هنر فردی نیست
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری